PR material för 2014

Med den här posten vill vi lyfta fram de fantastiska medlemmar vi har som bidrar till vår verksamhet med initiativ och engagemang. Vi har under en tid arbetat med att ta fram PR material för sommarens seglingar. Syftet är främst att bege sig ut i skolor och presentera FFS, Kvartsita och våra seglarskolor, men också för att vi skall ha presentationsmaterial som kan delas ut av t.ex. turistbyråer eller av vår besättning på de platser vi kommer besöka under sommaren.

Förutom seglingsprogramet och en affisch i A3 format har vi även några "flyers" som är lätta att skriva ut och ta med sig till skolan/arbetet. Seglingsprogrammet och affischen finns i tryckt 4-färgs format och kan beställas hos kansliet.

 

         

   

 

Vi skulle nu vilja be alla Kvartsitianer om hjälp med att sprida denna information ytterligare!

 

Genom att höger klicka på bilderna ovan och klicka "Spara länk som ..." kan man ladda hem materialet i form av PDF* eller word filer. Skriv ut och ta med till jobbet eller skolan, lägg på fika bordet, häng upp på en anslagstavla, lägg i receptionen. Låt oss hjälpas åt att få ut att vi finns och vad vi gör!

Har Ni ingen möjlighet att skriva ut? Skicka ett mail till info@kvartsita.se eller ring till Maggan på kansliet, så kan vi skicka tryckt material direkt till dig och/eller din arbetsplats.

En PDF fil öppnas t.ex. med ett program som heter Adobe Acrobat Reader. Detta kan laddas ner här; http://get.adobe.com/se/reader/.)