Instruktörer sökes till våra charterseglingar i augusti och september

Bild för Peter Jonsvik

Av och påmönstringar är i vår hemmahamn i Fiskebäckskil.

Om du kan vara med så sätt upp dig via vår Bemanningssida. Har du inte inloggningsuppgifterna sedan tidigare så hör av dig till vårt kansli.

 

- 21-22 aug Bokad charter. Påmönstring kl 14 den 21 aug. Avmönstring kl 16 den 22 aug. Vi hämtar 13 personer i Lysekil efter att de varit på studiebesök på PREEM. Det blir nog runt kl 16 som vi hämtar dom i Lysekil. Skeppare är Wiggo och kock Börje och Roland är instruktör. Vi behöver fler instruktörer.

- 28 aug Bokad charter. Vi seglar kl 17-21 (de kommer till Gullmarsstrand kl 17 och till oss efter det) med ett gäng arkitekter och äter middag ombord. Skeppare är Wiggo. Vi behöver en kock som kan ta fram maten (Börje har lovat att ta fram något som kocken kan värma och servera) och några instruktörer så vi kan segla i Gullmarn.

- 7 sept Bokad charter. Arbetskamrater på ett företag som vill ut och segla kl 12-18. Skeppare Wiggo och kock Börje. Vi behöver två instuktörer.

- 11 sept Bokad charter. Ett företagsgäng på 10 personer är ute och seglar kl 9-16. Skeppare är Mats, instruktör Sarah. Vi behöver en instruktör till

- 14 sept Bokad charter. Vi gör en samsegling med Atene och hämtar tillsammans 100 personer i Ellös och seglar till Marstrand. Vi äter ombord en lunch innan vi kommer till Marstrand. Wiggo är skeppare och Börje kock. Vi behöver kockelev och 2 instruktörer och 2 instruktörselever.

- 27-29 sept Bokad charter. Synskadade vill segla ev till Skagen om vädret tillåter. Mats är skeppare och Sarah och Albin är instruktörer. Vi behöver fler instruktörer och kock.