Bussaronger

Bussarongdags! Exakt pris kan vi tyvärr inte ge innan vi vet hur många vi beställer samt vilket tryck det blir. Ingo köper från samma ställe och de tar 600kr för sina, så se det som ett riktpris. OBS! Om vi beställer åt er måste ni också köpa den! Föreningen har inte råd att gå back för att vissa drar ig ur i efterhand och för att hålla nere priset tar vi ingen mellanskillnad som kan täcka upp för osålda bussaronger.

Utgångspunkten är att de blir likadana som förr (se bild nedan), dvs liten Kvartsitalogga på bröstfickan och så broderar man sitt namn på ryggen. Har någon åsikter om nytt tryck så säg till så drar vi ihop en tryckbestämmarfika med de som vill vara med. Dessa bussaronger kommer dock ha snörning fram istället för knappar.

Beställ genom att skicka ett mail med storlek till utbildning (snabel-a) kvartsita.se. Tänk på att storlekarna är stora (och måtten anger halva omkretsen), men det är gött att få plats med en tjock tröja under. Jag har en M och ni ser hur den sitter på bilden, även om det är ett annat märke.

De som får lov att ha bussarong är traditionellt besättning (dvs antagna till instr-/bås-/kockelevsutbildning och högre) samt på annat sätt aktiva hustomtar (typ styrelse, Torsdagsgrupp och liknande).